Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-23169 BugSquad - Alex Weirig - Issues found in 6.1.x BETA 4
  3. LPS-23172

[REGRESSION] When you add a web content display to a page it says by default "The selected web content no longer exists"

    Details

    • Type: Technical Task
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: --Sprint 12/11, 6.1.0 CE GA1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
    • Environment:
      same as umbrella bug

      Description

      Hello,

      when you add a Web Content Display to a page, the portlet says by default "The selected web content no longer exists".

      This message also stays possible when you visit the page as Guest. Prior to beta 4 a message "Select ..." was displayed and the empty web content display wasn't shown to Guest user.

      Alex

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              luyang.tan Luyang Tan (Inactive)
              Reporter:
              alex.weirig@technolink.lu Alex Weirig
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Participants of an Issue:
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                8 years, 40 weeks, 3 days ago

                Packages

                Version Package