Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-24268

Web Content Granted Email: invalid Link to Article and article title

    Details

      Description

      User1: Creates a Web Content.
      User2: Control Panel->My Workflow Tasks->Actions->Assign to Me, then Actions->Approve.

      Liferay now sends an email to User1 (which is correct), which should contain a link to the Web Content. BUT this link starts with null and is therefore invalid.

      The email that is sent is configured in Control Panel->Web Content->Configuration->Web Content Granted Email. It contains
      [$ARTICLE_URL$]. And that is what generates the link starting with null. Example of how it could look like:
      null&groupId=10157&articleId=37571&version=1.0

      Also article title [$ARTICLE_URL$] is replaced with localization structure instead of localized value:

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
      <root available-locales="en_US" default-locale="en_US">
      <Title language-id="en_US">Real Article Title</Title>
      </root>  
      

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              tammy.fong Tammy Fong (Inactive)
              Reporter:
              stefanholmgren Stefan Holmgren (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 28 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.1 CE GA2
                  6.1.20 EE GA2
                  6.2.0 CE M2