Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 6.1.0 CE GA1
    • Component/s: ~[Archived] WCM
    • Labels:
    • Environment:

      Description

      Sometimes Liferay generates a stack overflow right after starting the server. Some Log output, including stack trace is attached.

      As a workaround I can do:

      1. stop the server
      2. remove the application I am currently developing from the server (using the Add/Remove menu in eclipse)
      3. start the server
      4. stop the server
      5. add the application I am currently developing
      6. start the server

      After those steps Liferay will continue to work normally for quite a while.
      Simply restarting the server without removing my application first has no effect: The Stack overflow appears again immediately after startup. The restarting of the server without my application (step 3+4) is important as well.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              mika.koivisto Mika Koivisto
              Reporter:
              yankee Yannik (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Brian Wulbern
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                7 years, 45 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.0.12 EE
                  6.1.20 EE GA2
                  6.2.0 CE M2