Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-25525

User Groups - No User Groups show up when trying to assign a User Group to a User

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.2.0 CE M2
    • Component/s: User Management
    • Labels:
    • Environment:
      Tomcat 7.0.25 + MySQL 5. 6.1.x Revision 100473.
      Tomcat 7.0.25 + MySQL 5. 6.2.x GIT ID: d33c46b68c525bfc05382d6f229808bd071acc97

      Description

      No User Groups show up when trying to assign a user group to a user in Control Panel > Users and Organizations. However, I am able to assign a user to a User Group if I go to Control Panel > User Groups and click on Assign Members.

      1. Create a test User: usera
      2. Create a test User Group: testusergroup
      3. Navigate to Control Panel > Users and Organization
      4. For usera, click on Actions > Edit
      5. Under User information, click on User Groups
      6. Click on Select, note testusergroup does not show up

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              albert.lee Albert Lee
              Reporter:
              albert.lee Albert Lee
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 24 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.1 CE GA2
                  6.1.20 EE GA2
                  6.2.0 CE M2