Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-25713

Authentication Problem with IFrame Portlet for IE9

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 6.0.6 GA
    • Fix Version/s: 6.0.6 GA
    • Component/s: Mail, WCM, WCM > IFrame portlet
    • Labels:
      None
    • Environment:
      IE 9 ,windows 7

      Description

      I have configured Iframe Portlet to Send Receive mails of Exchange Server.Its working fine in all other browsers
      other than IE9.In IE9 When I try to Enter User credentials user does not get authenticated even after providing Proper Credentials.Things are working pretty well in All other browsers.

      Same problem replicate with Mail portlet as well.While configuring gmail account on Mail portlet it continuously prompts for authentication due to Authentication fails

      Note : Both Problems are reproducible in IE 9

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              kristoffer.onias Kristoffer Onias
              Reporter:
              riddhi Riddhi Shah (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                6 years, 38 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package
                6.0.6 GA