Details

    • Branch Version/s:
      6.1.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Similar Issues:
      Show 5 results 

      Description

      Mobile Device groups doesn't get published to live. It works ok in staging.

      Steps:

      1-Activate staging for a site.
      2-Add a mobile device group for a site/page with a rule and some action.
      3-Test with the device that action gets applied succesfully.
      4-Publish that page to live. When accessing mobile in live site action doesn't apply.

        Issue Links

          Activity

          Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
          Open Open Closed Closed
          40d 19h 42m 1 Michael Saechang 03/May/12 9:54 AM
          Closed Closed Reopened Reopened
          22d 18h 48m 1 Michael Han 26/May/12 4:43 AM
          Reopened Reopened In Progress In Progress
          38s 1 Michael Han 26/May/12 4:43 AM
          In Progress In Progress In Review In Review
          4m 21s 1 Michael Han 26/May/12 4:48 AM
          In Review In Review Resolved Resolved
          123d 9h 25m 1 Brian Chan 26/Sep/12 2:13 PM
          Resolved Resolved Closed Closed
          368d 19h 41m 1 Michael Saechang 30/Sep/13 9:55 AM

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                2 years, 33 weeks, 4 days ago

                Development

                  Structure Helper Panel