Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-26313

Custom Role assigned with 'Server Setting' Permissions are not reflected

    Details

    • Branch Version/s:
      6.1.x, 6.0.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Added to Fix Pack:
      Added

      Description

      When defining permissions to a custom role, permissions under 'server settings' are not being assigned.

      1) Create custom role 'dev role'
      2) Define Permissions for 'dev role'
      3) Assign permissions 'Plugins Installation' or 'Server Administration', 'Portal Instances', 'Update Manager', 'License Manager'
      4) Apply permissions.
      5) Assign 'dev role' to created user 'dev'
      6) Log-in as 'dev' and go to Control Panel
      7) Server settings do not appear for 'dev' user.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              pani.gui Pani Gui (Inactive)
              Reporter:
              alexander.chau Alex Chau
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 18 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.0.X EE
                  6.1.10 EE GA1
                  6.1.20 EE GA2
                  --Sprint 11/12
                  6.2.0 CE M2