Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-27356

Adding an asset via Asset Publisher requires "Go to Control Panel" permission

    Details

      Description

      Steps to reproduce:
      1. Add a Blogs and Asset Publisher portlet to a page
      2. On the Blogs Portlet, click the Permission button and give all permissions to the User role
      3. Sign in as a non-admin user, then try to add a blog via Blog and Asset Publisher portlet. It works
      4. Remove "General - Go to Control Panel " from the User role.
      5. As the user, try to add a blog via the Asset Publisher portlet - it will through a 404.
      It will work via the Blog portlet.

      It seems odd that you need an extra permission when trying to go through the Asset Publisher, when it works fine when using the direct portlet.
      Need to see if this is intended behavior or a bug.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  7 years, 19 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.1 CE GA2
                  6.1.20 EE GA2
                  --Sprint 11/12
                  6.2.0 CE M2