Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-29202

/c/journal/get_articles search on structureId doesn't return any articles even when there are correct articles present

    Details

      Description

      We've been using URLs of the following type for a long time, but suddenly they've stopped working correctly: http://localhost:8080/c/journal/get_articles?groupId=10620&structureId=WHOISWHO

      When I create a trivial structure and template and base and article on them, the URL doesn't return any articles. In a previous version this worked correctly (liferay-portal-6.0-ee-sp2) and in a newer version it also works correctly (liferay-portal-6.1.1-ce-ga2). Also when searching on just the groupId, no results are return, but when searching on articles with a type does work.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              michael.saechang Michael Saechang
              Reporter:
              jan.eerdekens@gmail.com Jan Eerdekens
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 11 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.2 CE GA3
                  6.1.30 EE GA3