PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-29555

IE 7 populates manage page/page layout slowly upon initial loading

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.1.1 CE GA2, 6.1.20 EE GA2
    • Fix Version/s: 6.1.30 EE GA3, 6.2.0 CE M3
    • Component/s: WCM, WCM > Sites Management
    • Labels:
    • Environment:

      Liferay Version: 6.1 GA 2
      Operating System: Red Hat
      Application Server: Tomcat 7.0.x
      Java Virtual Machine: N/A
      Database: SQL Server 2008
    • Branch Version/s:
      6.1.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Fix Priority:
      3
    • Similar Issues:
      Show 5 results 

      Description

      When managing page layouts while in an internet explorer browser, the "Page Layout" popout takes abnormally long to populate.

      Steps to reproduce:

      1) Sign in to Liferay Portal with computer utilizing Internet Explorer 7
      2) From the Home screen, click on "Manage"
      3) Click on "Page Layout"

      The popup populates slowly, unless it was previously cached by the browser.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Michael Saechang added a comment -

          Committed on:
          Portal 6.2.x GIT ID: dce6581ae6eafeac831560db9e896061aaa5a909.

          Show
          Michael Saechang added a comment - Committed on: Portal 6.2.x GIT ID: dce6581ae6eafeac831560db9e896061aaa5a909.
          Hide
          Luyang Tan (Inactive) added a comment -

          PASSED Manual Testing following the steps in the description.

          Fixed on:
          Tomcat 7.0 + SQL Server 2008. Portal 6.2.x GIT ID: 5fb76d353cc30d01de901ee9ff8a158b1836b447.

          When I click on "Page Layout", the pop window is about 3 seconds load time.

          Show
          Luyang Tan (Inactive) added a comment - PASSED Manual Testing following the steps in the description. Fixed on: Tomcat 7.0 + SQL Server 2008. Portal 6.2.x GIT ID: 5fb76d353cc30d01de901ee9ff8a158b1836b447. When I click on "Page Layout", the pop window is about 3 seconds load time.
          Hide
          Michael Saechang added a comment -

          Thank you for testing Luyang. Closing as 'Fixed'.

          Show
          Michael Saechang added a comment - Thank you for testing Luyang. Closing as 'Fixed'.
          Hide
          Luyang Tan (Inactive) added a comment -

          PASSED Manual Testing following the steps in the description.

          Fixed on:
          Tomcat 7.0 + SQL Server 2008. Portal 6.1.x EE GIT ID: 0c900459c529e4c4fbe88805cf683138c663bfa3.

          When I click on "Page Layout", the pop window is about 3 seconds load time.

          Show
          Luyang Tan (Inactive) added a comment - PASSED Manual Testing following the steps in the description. Fixed on: Tomcat 7.0 + SQL Server 2008. Portal 6.1.x EE GIT ID: 0c900459c529e4c4fbe88805cf683138c663bfa3. When I click on "Page Layout", the pop window is about 3 seconds load time.
          Hide
          Sophia Zhang added a comment -

          Committed on:
          Portal 6.1.x EE GIT ID: 11aa306341927c1d39940ae7d1666dba66497770.

          Show
          Sophia Zhang added a comment - Committed on: Portal 6.1.x EE GIT ID: 11aa306341927c1d39940ae7d1666dba66497770.
          Hide
          Sophia Zhang added a comment -

          Thank you Phoebe for testing, closing as fixed.

          Show
          Sophia Zhang added a comment - Thank you Phoebe for testing, closing as fixed.
          Hide
          Eresh Kangal (Inactive) added a comment - - edited

          Hi All,

          I am facing same issue with same environment. But is there any setting in IE7 or setting in portal need to be done to solve this issue.
          Is it the issue with browser i.e IE 7?
          In this LPS i cant see any comment on how to solve this issue.

          Thanks,
          Eresh

          Show
          Eresh Kangal (Inactive) added a comment - - edited Hi All, I am facing same issue with same environment. But is there any setting in IE7 or setting in portal need to be done to solve this issue. Is it the issue with browser i.e IE 7? In this LPS i cant see any comment on how to solve this issue. Thanks, Eresh

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 43 weeks, 6 days ago

                Development

                  Structure Helper Panel