Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-30238

Mail portlet not working on custom mail server

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.1.1 CE GA2
    • Fix Version/s: 6.1.1 CE GA2
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Liferay with Tomcat bundle.
      Mailserver = postfix / dovecot on Apple OS X 10.7.5 Server

      Description

      Hello,

      I'm unable to connect the mail portlet to neither our own mail server nor my private ISP's mail server.

      I've added screenshots for the configuration to our internal mail server and the stacktrace I'm getting in the console when the portlet tries to connect to the server.

      Please note from the screenshots that I have configured the mail account in Thunderbird and we're also running a roundcube 0.8.1 webmail client against the mail server.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            kristoffer.onias Kristoffer Onias
            Reporter:
            alex.weirig@technolink.lu Alex Weirig
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Esther Sanz
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              8 years, 18 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                6.1.1 CE GA2