Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-30908

Portlet prints out incorrect encoding when referencing WSRP portlet

    Details

      Description

      actionURL in consumer portlet is currently causing encoding issues for our currently WSRP portlet. This issue is more apparent on 6.0.X and Trunk,

      To test and reconfirm:
      1) Start up 6.0.x
      2) Deploy WSRP portlet
      3) Create WSRP producer and hook up to words portlet (change renderURL to actionURL in view.jsp) or hook up to the portlet "it-form-sample_3.war"
      4) Create consumer and hook to the producer URL
      5) Manage portlet to make it available
      6) Place the newly created WSRP word portlet on page
      7) Type in üüüüüüüü and you will notice it will be a weird question mark with black box.

      This occurs in 6.0.X 114771 and Trunk (git version, since svn is down).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  6 years, 47 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.0.X EE
                  6.1.30 EE GA3
                  6.2.0 CE M3