Details

    • Backported to Branch:
      Committed
    • Fix Priority:
      3
    • Similar Issues:
      Show 4 results 

      Description

      Reproduction steps:
      1. Deploy Kaleo-web, kaleo-forms, kaleo-designer.
      2. Add Kaleo Forms portlet to a page.
      3. Create a new Process: set Entry, Initial forms (e.g. ToDo); Workflow = Single Approver and Save.
      4. Submit 7 new processes.
      5. Assign one process to 'me'.
      6. Click 'Inbox' link then change 'items per page' to 5 in under 'Assigned to Ny Roles' list.
      7. Go to the 2nd page or press 'Next'.

      Error message appeared: "There are no task" under 'Assigned to Me' header.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Justin Choi added a comment -

          Blocked by LPS-35023.

          Show
          Justin Choi added a comment - Blocked by LPS-35023.
          Hide
          Justin Choi added a comment -

          Blocked by LPS-35047.

          Show
          Justin Choi added a comment - Blocked by LPS-35047.
          Hide
          Justin Choi added a comment -

          PASSED Manual Testing following the steps in the description:

          Fixed on:
          Tomcat 7.0 + MySQL 5. Portal 6.1.x EE GIT ID: 60b15b27d7f4c16a658f882e0d31448640559cae. Plugins 6.1.x EE GIT ID: 66f61192ad4b72d4e0f230694773137dd8e88c4c.

          • The process assigned to "me" remains in the Assigned to Me header when the Assigned to My Roles has been set to display 5 per page. When going to the second page, the process in "assigned to me" section still displays and there are no errors in the console.
          • Fixed only on 6.1.x branch.
          Show
          Justin Choi added a comment - PASSED Manual Testing following the steps in the description: Fixed on: Tomcat 7.0 + MySQL 5. Portal 6.1.x EE GIT ID: 60b15b27d7f4c16a658f882e0d31448640559cae. Plugins 6.1.x EE GIT ID: 66f61192ad4b72d4e0f230694773137dd8e88c4c. The process assigned to "me" remains in the Assigned to Me header when the Assigned to My Roles has been set to display 5 per page. When going to the second page, the process in "assigned to me" section still displays and there are no errors in the console. Fixed only on 6.1.x branch.

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                2 years, 2 weeks, 1 day ago

                Development

                  Structure Helper Panel