Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-37731

Upgrading from 6.0.6 to 6.1.1 loses existing portal configuration

    Details

    • Story Points:
      3

      Description

      We have a Liferay installation currently running on 5.2.3. I have upgraded it to 6.0.6. I can't do a complete test because of a classloader bug that prevents me from deploying our plug-in to 6.0.6, but it appears to be fine. I can login as the portal admin and upgrade permissions to algorithm 6.

      When I upgrade from 6.0.6 to 6.1.1, the current portal configuration is lost. No matter what I do, I wind up at the initial Liferay configuration page. Even logging in using a valid user sends me back to the initial configuration page. It shouldn't be asking me to configure it, it should be configured already.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            lu.liu Lu Liu
            Reporter:
            gokusei Alex Belt (Inactive)
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Marta Elicegui
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              8 years, 40 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                6.1.1 CE GA2
                6.1.X EE