Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-37802

A user which belong a site can not see the add button in document and media portlet in the site.

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 6.1.30 EE GA3, 6.2.0 CE B1
    • Fix Version/s: 6.1.30 EE GA3, 6.2.0 CE B1
    • Component/s: Documents & Media
    • Labels:
    • Environment:
      Tomcat 7.0 + MySQL 5. Portal ee-6.1.30 GA3 GIT ID: 009a56d4f746338e50b49eb6c4e944eefdb96720.
      Tomcat 7.0 + MySQL 5. Portal 6.2.x GIT ID: 8c5d768293998b4216c66a9613b6269f4b6844cf.
    • Fix Priority:
      4

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Start liferay, go to control panel, add a user "test1".
      2. Add a community site, assign "test1" to this site.
      3. Go to this site, add a Document and Media portlet to this site.
      4. Sign out and sign in with user "test1", go to the community site, the user can not see the add button in document and media.

      Expected result:
      The [Add] button display in the portlet.

      Actual result:
      The [Add] button can't display.

      In 6.1.20 EE GA2, I can not reproduce this issue.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                7 years, 1 week, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                6.1.30 EE GA3
                6.2.0 CE B1