Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-39638

When Blog Portlet Display Style is set to "Abstract", emoticons in the first line of text does not display

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 6.1.20 EE GA2, 6.1.X EE, 6.2.0 CE B3
    • Labels:
      None
    • Environment:

      LIFERAY VERSION: 6.1 GA2
      OPERATING SYSTEM: Red Hat Enterprise 6
      APPLICATION SERVER: Tomcat 7.0
      JAVA VIRTUAL MACHINE: Java 6
      DATABASE: SQL Server 2008 R2
    • Fix Priority:
      3

      Description

      ISSUE: When Blog Portlet Display Style is set to "Abstract", emoticons in the first line of text do not display. When display style is set to "Full Content" they do display.

      STEPS TO REPRODUCE:
      1. Go to the Blogs portlet and click on the configuration wrench.
      2. Click on "Display Settings" tab and select "Abstract" as the Display Style type. Save the change.
      3. Add a blog entry to include an emoticon in the first line of text and Save. The Blog will appear in the Abstract format, but the emoticon is not visible.
      4. Click on the "Read more >>" link. The emoticon is visible.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              bryan.engler Bryan Engler
              Reporter:
              kevin.ofarrell Kevin Ofarrell (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                6 years, 6 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                6.1.20 EE GA2
                6.1.X EE
                6.2.0 CE B3