Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-40032

Message board subscriptions and mail integration is not working

    Details

    • Fix Priority:
      4

      Description

      Here are the steps to reproduce the issue:

      1. Go to Server Administration in Control Panel
      2. Click Mail and configure the settings so that an actual email address can be used by the admin to send mail
      3. Add a user with an actual email address
      4. Add a message boards page
      5. Add a message boards portlet
      6. Add a category
      7. Sign out and sign in as the new user -> Have the new user subscribe to the category
      8. Sign out and sign as Test Test
      9. Add a thread to the category
      10. Sign in to the new user's email account

      Expected result:
      An email message showing the forum post should be visible

      Actual result:
      There is no new email message with the forum post in the email.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ken.duenwald Ken Duenwald
                Reporter:
                ken.duenwald Ken Duenwald
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  6 years, 13 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.0 CE RC1