Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-40308

Content box does not display in Web Content, Blogs, or Message Boards when adding new ones on IE9

    Details

    • Type: Story
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 6.2.0 CE RC1, 6.2.0 CE RC2
    • Fix Version/s: 6.2.0 CE RC1
    • Labels:
      None
    • Environment:
      JBoss EAP 6 + PostgreSQL 9.2 + Windows Server 2012 + Internet Explorer 9 Portal 6.2.0 CE RC1 GIT ID: c8741816db0bcd15fd801af890fbeaef48820498.
      Tomcat 7 + MySQL 5. Portal 6.2.x GIT ID: 841429d6a56bb6ffd736d14762727f5b8331ca73.

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Navigate to Admin > Content > Web Content, Blogs or Message Boards
      2. Add a content of the particular type

      Expected result:
      User will be able to see the content field and input content there.

      Actual result:
      User cannot see any text box for content input. See screenshot; when checking on HEAD in 6.2.x, there were missing ckeditor options in IE9, but other browsers were ok (FF_22, Chrome 29).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              brian.wulbern Brian Wulbern
              Reporter:
              brian.wulbern Brian Wulbern
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Participants of an Issue:
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.0 CE RC1