Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-40368

Web content references (Images,etc) doesn't display when enabling staging after adding that contents

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 6.2.0 CE RC2
    • Fix Version/s: 6.2.0 CE RC1
    • Component/s: Staging
    • Labels:
      None

      Description

      1-Add some web contents with some images in it (you can add those images before using Documents & Media or use CKEditor file browser for uploading).
      2-In default page, add a web content display and select that web content you have just created. You should see the web content with your uploaded image.
      3-Enable Local Staging
      4-Click in Staging link in upper menu.
      5-You can see now there is a blank space where the image was, and there is a 404 error in console:

      http://localhost:8080/web/guest-staging/[$dl-reference=/group/10184/com.liferay.portal.kernel.repository.model.FileEntry/10763.xml$]?t=1379580860608 
      

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                juan.gonzalez Juan Gonzalez (Inactive)
                Reporter:
                juan.gonzalez Juan Gonzalez (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  6 years, 12 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.0 CE RC1