Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-40650

png images without content-type on WebLogic

    Details

      Description

      When using weblogic, some images do not have mimetype.

      In IE, these pictures do not appear and reported as "broken image" and without content-type.
      In Chrome/Firefox, these pictures appears, but when debugging the network traffic, mime type is shown as "text/plain".

      Steps to reproduce

      1. install Weblogic
      2. deploy portal
      3. load any pages in any browser
      4. check content-type in response header for png images

      expected behaviour

      content-type must be image/png

      issue

      content-type is empty or not "image/png"

        Attachments

        1. broken-image-missing-contenttype.png
          76 kB
          Peter Borkuti
        2. Fix.JPG
          103 kB
          Serena Song
        3. good-image-with-contentype.png
          83 kB
          Peter Borkuti
        4. IE.JPG
          285 kB
          Serena Song
        5. missing-images-IE.png
          47 kB
          Peter Borkuti
        6. network-Chrome.png
          46 kB
          Peter Borkuti
        7. network-IE.png
          91 kB
          Peter Borkuti

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              he.song Serena Song (Inactive)
              Reporter:
              peter.borkuti Peter Borkuti (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                7 years, 3 weeks ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.X EE
                  6.2.0 CE RC3