Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-41756

Web Content Display portlet cannot display content from the scope of a different page

    Details

    • Branch Version/s:
      6.2.x
    • Backported to Branch:
      Committed
    • Fix Priority:
      5

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Add two pages
      2. Add a WCD portlet to each page
      3. On the first page, scope the WCD portlet to its page
      4. Add a basic WC through this first portlet
      5. On the second page, in the WCD configuration > scope, change the scope to the first page
      6. The Content will be available in the configuration: select it and click Save
        • A confirmation message displays, close the iframe
      7. Refresh the page

      Expected result:
      Content from the first page will be available and display in the second WCD, scoping to the first page.

      Actual result:
      Scope seems to update, and shows the content from the first page is available for displaying, but doesn't display. Also, when changing the Scope back to the Liferay Site (default for WCD), the portlet will say "The selected web content no longer exists." - as if it had been displaying the content in the first place. See attached screen record.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 35 weeks, 1 day ago