Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-42727

There is also a "Delete" button after user click the "Delete" button

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.0 M3
    • Fix Version/s: 7.0.0 M1
    • Component/s: WCM, WCM > Sites Management
    • Labels:
    • Environment:
      Tomcat 7.0.42 + MySQL 5.5.21 Portal master GIT ID: 236b2907e649e43aae9363a7b7156adf3a117bfb.

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Admin > Pages > Logo. (You can not see a "Delete" button.)
      2. Choose an image and save it.
      3. You can see a "Delete" button right now.
      4. Click "Delete".
      5. You will notice that the image disappears.

      Expected result:
      You should not see the "Delete" button after you click "Delete". It should seems like when you first click the logo button.

      Actual result:
      You can see the logo disappears, but the "Delete" button also exists.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                julio.camarero Julio Camarero (Inactive)
                Reporter:
                yang.gao Yang Gao (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  5 years, 40 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 M1