Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-42734

Unable to start server Liferay Portal 6.2 CE GA1 for the first time, if a portlet is placed in deploy folder

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 6.2.0 CE GA1
    • Fix Version/s: 6.2.0 CE GA1
    • Component/s: Portal Configuration
    • Labels:
    • Environment:
      liferay-portal-6.2.0-ce-ga1, liferay-plugins-sdk-6.2.0, liferay-ide-updatesite-2.0.0-m3.zip, HSQL

      Description

      I created set-up for developing a plugin portlet in Liferay CE 6.2 GA1.
      Using Eclipse IDE (2.0.0 M3).
      1- Created a JSF prime faces portlet project, added that in server and started the server for the first time.
      2- Server started successfully, I set HSQL as database, and pressed Finish Configuration.
      3- Portal executed default sql scripts, and started deploying my portlet plugin and as since it required Market place plugin, it stuck in a infinite loop until Stack over flowed.
      4- I removed that portlet from webapps, then it worked fine.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                6 years, 25 weeks ago

                Packages

                Version Package
                6.2.0 CE GA1