Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-43795

Edit page for Web Content does not display format menu buttons/icons

    Details

    • Fix Priority:
      2

      Description

      Description

      I noticed that this issue is the same as

      https://issues.liferay.com/browse/LPS-36584

      When accessing the Edit page for Web content, blog entry or any any asset using ckeditor from iPad, the formats menu (with Bold, italic buttons, and so on) does not display.

      The issue seems to be partially fixed in Trunk. While I am able to view the some of the Format menu icons such as (Bold, Italicize...)on the iPad. I am not able to view all of it the Format Menu.

      Steps to Reproduce

      1. Launch clean Liferay 6.1 GA1 EE
      2. Add Web Content Display portlet and add some content.
      3. Navigate to Edit the Web Content using iPad.
      4. Notice that the Formats menu such as the Bold, italic buttons, and so forth do not appear.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              preston.crary Preston Crary
              Reporter:
              ira.chui Ira Chui
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 42 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                6.1.X EE
                6.2.0 CE RC5
                6.2.0 CE RC6