Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-45206

Web Content portlet in a page does not display Success message upon adding a Web Content

    Details

      Description

      Reproduction steps:

      1. Edit liferay-display.xml (tomcat\webapps\ROOT\WEB-INF)

      <category name="category.cms">
      .
      .
      .
      <portlet id="15" />
      </category>
      

      Once restarted, the Web Content portlet will be visible for adding in the site pages from the category content management.

      2.) Login as test user.

      3.) Open any site page, say for example public pages and add the Web Content portlet from the Content Management category.

      4.) Add web content and click on Publish.

      Result: The web content appears but no success message ("Your request completed successfully.").

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              linda.sui Linda Sui
              Reporter:
              tamas.molnar Tamas Molnar
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                7 years, 25 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.1.X EE
                  6.2.2 CE GA3
                  6.2.X EE
                  7.0.0 M1