Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-46027

Changing the size of an image posted vial URL in a message board thread does not work

Details

    Description

      When you add an imagine to a forum post via URL you can set the width and height and it displays it correctly while you're composing your message, but as soon as you preview or publish, the manually entered is stripped off and the imagine displays with its original size.

      Steps to reproduce:

      1. Post a new or reply to a forum message
      2. Include an image within your post (from a URL is easiest)
      3. Manually change the width or height and click OK
      4. Preview or Publish and drop to your knees, look up to the sky and scream "Nooooo!"

      Actual behavior
      The image is displayed as it's original size.

      Intended behavior
      The image should be resized based on what was manually entered.

      Attachments

        1. fixed.png
          fixed.png
          55 kB
        2. LPS-46027.movie.mp4
          985 kB
        3. reproduced.png
          reproduced.png
          181 kB
        4. Screenshot 2014-04-16 10.54.57.png
          Screenshot 2014-04-16 10.54.57.png
          1.04 MB

        Issue Links

          Activity

            People

              hong.zhao Hong Zhao (Inactive)
              matthew.sackett Matthew Sackett (Inactive)
              Kiyoshi Lee Kiyoshi Lee
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                7 years, 12 weeks, 4 days ago

                Packages

                  Version Package
                  6.2.4 CE GA5
                  6.2.X EE
                  7.0.0 M1