Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-49796

UI error does not appear when trying to create a user with a default email

    Details

      Description

      There is a regression bug that prevents a UI warning from displaying when trying to create a user with a default email address (i.e. root@liferay.com). The UI warning displays in a clean 6.2.10 bundle, but not in Master.

      The regression was caused by LPS-48154, (https://github.com/liferay/liferay-portal/commit/1c6d96f225c2cc27afc8a7837a2b055ed6c43c14).

      Steps to reproduce:
      1. Create a new user.
      2. Enter in the basic required info, using 'root@liferay.com' or 'postmaster@liferay.com' for the email address.

      Expected Results:
      Two UI errors should appear, "Your request failed to complete" and "Please enter a valid email address".
      Actual Results:
      Only the first UI error appears. "Please enter a valid email address" does not appear.

        Attachments

        1. broken.png
          broken.png
          68 kB
        2. fixed.png
          fixed.png
          22 kB
        3. fixed.png
          fixed.png
          70 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  5 years, 5 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 M2