Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-51213

Image Gallery images are not being selected upon editing a web content after upgrading from 6.0.12 to 6.2.10

Details

    Description

      After having upgraded to 6.2 the following issue happens in Web Content Management:

      1.) Edit existing article with a picture assigned. (See Screenshot 1).
      2.) The Picture reference Name is missing in the edit Dialog box (see Screenshot 2)
      3.) When Publishing the article, the Picture has gone. (See Screenshot 3)
      4.) When selecting the Picture again from the Media Library, then it works.

      Reproduction:

      Launch a 6.0.12 instance
      Upload an image to the Image Galery
      Create a structure, add an Image Galery field
      Create a web content from the structure, select an image from the Image Gallery
      Upgrade to 6.1.20
      Upgrade to 6.2.10
      Issue: Edit the web content and observe that the image title label is empty

      Attachments

        1. reproduced.png
          reproduced.png
          31 kB
        2. lps51213_6.1.20_ee_ga2_db.sql
          467 kB
        3. log.txt
          19 kB
        4. failed.png
          failed.png
          23 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              haoliang.wu Haoliang Wu (Inactive)
              istvan.dezsi Istvan Dezsi
              Kiyoshi Lee Kiyoshi Lee
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                6 years, 24 weeks, 2 days ago

                Packages

                  Version Package
                  6.2.4 CE GA5
                  6.2.X EE
                  7.0.0 Alpha 1