Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-52281

Adding a hyphen "-" into a DDM field label will cause errors in preview or display

    Details

      Description

      Issue is fixed in master by LPS-49847 which just prevents the use of a '-' in the field.

      DESCRIPTION
      When there's a hyphen in the structure Image field name, the "Show" button doesn't display the image when editing web content

      STEPS TO REPRODUCE
      1. Add structure with an image field, give the image a name (not the label) with a hyphen in it,e.g. "Image-2999". Associate structure with a template
      2. Add content using the structure and upload an image for the field
      3. Re-open the content in edit mode and click the "show" link

      EXPECTED RESULTS
      Image would appear
      ACTUAL RESULTS
      Image does not appear and there is a javascript error

      BRANCH
      Reproduced on ee-6.2.x - 5489c7b6b13592cefb1a4f233c8ef55c61021d94

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mark.jin Mark Jin (Inactive)
                Reporter:
                peter.borkuti Peter Borkuti (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  4 years, 23 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.4 CE GA5
                  6.2.X EE