Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-53570

The progress-bar in Polls Display Portlet is not displayed

    Details

      Description

      Reproduction steps:
      1. Start a 6.2 portal
      2. Add a Polls Display Portlet to a page
      3. Add a question, then vote

      Actual result: the progress-bar is not displayed.

      Expected behavior: the progress-bar should be displayed

      Please find screenshots attached about the issue.

      After adding this to the aui.css the portlet works properly:

      .aui .portlet-polls-display .progress-bar-content {
      	height: 20px;
      	background-color: lightblue;
      }
      
      .aui .portlet-polls-display .progress-bar-status {
      	background-color: lightslategrey;
      } 

      Reproduced on branch commit 525725d0803f088d52187a599be5230bccd1fb15

      I couldn't reproduce it on master

        Attachments

        1. failed.png
          failed.png
          35 kB
        2. fixed.png
          fixed.png
          34 kB
        3. reproduced.png
          reproduced.png
          46 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  5 years, 3 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.3 CE GA4
                  6.2.X EE
                  7.0.0 M4