Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-54128

Knowledge Base article attachments are not saved when publishing an article

    Details

    • Fix Priority:
      3

      Description

      Attaching an article to an article and publishing does not save the article. No warning or error message is displayed.

      Steps to Reproduce:

      1. Go to Admin, Content, Knowledge Base
      2. Select Add Article
      3. Enter Title, Content
      4. Add Attachment
      5. Select Publish

      Expected result: The attachment is uploaded and saved to the article.
      Actual result: the attachment is uploaded but not actually saved.

      1. Select Actions, Edit next to the published article
      2. Expand attachments and verify the attachment warns the user it is uploaded but not saved
      3. Click on the attachment
      4. Publish

      Expected results: Should be able to save attachments from edit (even if this additional step should not be required).
      Actual result: Error message is displayed, can not save the article attachment, no console errors display.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                3 years, 19 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                6.2.X EE
                7.0.X EE
                Master