Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Completed
    • Affects Version/s: 5.1.2
    • Fix Version/s: 5.2.3
    • Component/s: Collaboration > Wiki
    • Labels:
      None
    • Environment:
      production

      Description

      We subscribed a gold support contract.

      We have some problems on displaying pictures in wiki page :

      Here is our process to add a picture on a page :

      • clic on "Attachments" link at the bottom of the page
      • clic on "Add Attachment" button
      • clic on "Browse" and choose your picture
      • clic on "Save"
      • edit your page and add the text myPicture.jpg

      The problem is :

      • picture isn't displayed
      • picture url seems to be ok, HTTP GET work for the picture but when we try to open it we have this error : no preview available (file size : 2kb)
      • no trace into the log file or into the console

      I tried to import the wiki on our qualification server. Picture were displyed !!
      Differences are :

      • resource.repositories.root=D:/lfrdata into the portal-ext.properties file on qualification server
      • Tomcat is running as a Service on production server

      How can I resolve this problem ?
      Thank you

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                9 years, 23 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package
                5.2.3