Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-55487

In My Account, "Organizations" and "User Groups" menus don't show any message when there are no user groups or organizations

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.0 M5
    • Fix Version/s: 7.0.0 M5
    • Component/s: My Account
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Make sure the user you're logged-in with is not a member of any User Group or Organization
      2. Go to Dockbar > user name > My Account
      3. On the right menu, click on Organizations or User Groups

      Expected: A message is displayed to the user telling him that there are no organizations or user groups.
      Actual: nothing is displayed.

        Attachments

        1. fixed-1.png
          fixed-1.png
          14 kB
        2. fixed-2.png
          fixed-2.png
          16 kB
        3. reproduced-1.png
          reproduced-1.png
          17 kB
        4. reproduced-2.png
          reproduced-2.png
          20 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  4 years, 22 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 M5