Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-55997

Subscrbe in asset publisher portlet, no notification/mail received when adding a content to asset publisher

    Details

    • Story Points:
      8
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Deploy notification portlet.
      2. Configure mail to receive mail
      3. In Portal Settings, change mail domain to 163.com(I also try gmail).
      4. In Configuration > Email Notifications --> Sender, set the email address as the personal 163 account
      5. Put an AP to a page
      6. Configure it, enable email subscription
      7. Subscribe with a user
      8. Add some content, e.g. a web content through the AP
      9. Wait until the AP sends the notification

      Actual result:
      No notification/mail received when adding a content to asset publisher

      Expect result:
      There should be a notification about the new added content and should have a mail in mailbox about the new asset entry.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              lu.liu Lu Liu
              Reporter:
              lu.liu Lu Liu
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 20 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package