Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-56474

Success message not displayed when joining and approving restricted site request

    Details

    • Fix Priority:
      4

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create a restricted site
      2. Navigate to Users and Organizations
      3. Create a user
      4. Login as a new user
      5. Click My Dashboard for the new user
      6. Click Available Sites tab on My Sites portlet
      7. Click Request Membership
      8. Enter request message
      9. Save
        • Expected: "Your request completed successfully." should displayed
      10. Login as Test Test
      11. Navigate to Site Memberships
      12. Change site scope to restricted site
      13. Click membership requests pending link
      14. Click Reply
      15. Enter reply comment
      16. Save

      Expected result:
      Your request completed successfully should displayed along with the other message.

      Actual result:
      Your request completed successfully is missing. Success message used to display with other message. See the screen recoding I've attached.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            koor.gai Koor Gai
            Reporter:
            koor.gai Koor Gai
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Marta Elicegui
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              5 years, 25 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                7.0.0 M6