Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-56782

Certain functions are not working when accessing the portal through an IP address (not the loopback)

    Details

    • Fix Priority:
      5

      Description

      1. Start the portal
      2. Access it using the IP address of your host machine, like
        http://192.168.211.31:8080
      3. Go to Admin/Content/Message Boards
      4. Click on "Post New Thread" or "Add Category"

      Expected result Edit page loaded
      Actual result Nothing happens

      Note: same happens in Wiki and at some other parts of the portal.

      Repeat the steps using "localhost" or the loopback interface (127.0.0.1) --> It will work.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              tibor.lipusz Tibor Lipusz
              Reporter:
              tibor.lipusz Tibor Lipusz
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              7 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 16 weeks ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.X EE
                  7.0.0 Alpha 1