Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-56931

Menu buttons not working properly with firefox in responsive mode

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 6.2.X EE
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: WCM > Product Menu
    • Labels:

      Description

      Reproduction steps:

      1. Launch the portal, and log in with firefox
      2. Minimize the browser to responsive mode

      issue: Click the center of menu button and observe that it does not appear
      Click on the edge of menu button and observe that it works

      A detailed presentation of the issue can be found in the attached screencast.

      The issue is reproducible with commit 35b8ce4738d07912107f234ca5ffbd249f2eaa3b

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                zsolt.szabo Zsolt Szabo (Inactive)
                Reporter:
                zsolt.szabo Zsolt Szabo (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Due:
                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 44 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package