Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-59068

Tag usage contains an 's' when a tag is only used in one asset

    Details

      Description

      Steps to reproduce issue:

      1. Navigate to Tags admin
      2. Add a tag
      3. Navigate to Blogs admin
      4. Add a blogs entry with the tag
      5. Navigate to Tags admin
      6. Assert that the tag is being used in one asset

      Expected result: Text under 'Usages' reads 'Used in 1 Asset'
      Actual result: Text under 'Usages' reads 'Used in 1 Assets'


      UPDATED as per the comment.
      Reproduced on:
      Tomcat 7.0.62 + MySQL 5.6
      Portal Master GIT ID: 6dea714eddcd4a552cbfb63d759dc08ad3d87cb0.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                anthony.chu Anthony Chu
                Reporter:
                anthony.chu Anthony Chu
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  2 years, 49 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.X EE