Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-59884

Clicking to add a Structure while creating a Web Content article doesn't alert user that content will be wiped

    Details

    • Fix Priority:
      4

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Click to add a Web Content article in Web Content Admin
      2. Add something in the Title and Content fields
        • Click the vertical ellipsis in the navbar > Structures
        • Close the Structures iframe

      Expected result:
      Either when opening the Structures iframe portal will give a warning message saying "Are you sure you want to navigate to Structures? Any unsaved information will be lost." OR closing the iframe won't refresh the wc edit mode.

      Actual result:
      Neither of those things happen, causing the unsaved information to be lost.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              brian.wulbern Brian Wulbern
              Reporter:
              brian.wulbern Brian Wulbern
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 3 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 Beta 2