Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-60883

Web Content article data (display in web content display portlet) was created in Site after the second propagated from siteTemplate to Site

    Details

      Description

      1. Create a Site Template with one page "siteTemplatePage".
      2. Create a Site "testSite" based on this Site Template ('Enable propagation of changes from the site template' is checked).
      3. Add a Web Content Display portlet in "siteTemplatePage" in site template site, and add one web content "newArticle" and selected the "newArticle" display in this Web Content Display portlet .
      4. Go to "testSite", the Web Content Display portlet occur and display "Select existing web content or add some web content to be displayed in this portlet.". This is expected behavior because portlet data is only copied from a site template to a site when the site is first created
      5. Go to "testSite"->Web Content.

      *Actual Behavior:* You will find "newArticle" is created in "testSite".
      *Expected Behavior:* The "newArticle" shouldn't be created in "testSite".

        Attachments

        1. fixed.png
          fixed.png
          23 kB
        2. reproduced.png
          reproduced.png
          28 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 29 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.X EE
                  7.0.1 CE GA2