Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-61764

No respond when clicking underline button in Blog AlloyEditor

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 7.0.0 Beta 2
    • Fix Version/s: 7.0.0 Beta 5
    • Component/s: Alloy Editor
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Go to Content -> Blogs and create a new Blog Entry
      2. Type a simple sentence like This is a sentence
      3. Double click the word sentence and click on the U button

      Expected Result:
      The word sentence to have styling

      Actual Result:
      The word sentence still has no styling

      Note:
      This issue doesn't exist on Web Content AlloyEditor

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              felix.zhang Felix Zhang
              Reporter:
              felix.zhang Felix Zhang
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Esther Sanz
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 40 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 Beta 5