Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-61773

youtube portlet configuration - some settings does not work in preview

    Details

      Description

      Youtube portlet shows a preview in configuration mode. However some settings do not affect the preview.

      reproduction

      1. add youtube portlet to a page
      2. got to configuration
      3. add a youtube url
      4. click on Advanced Options
      5. select Auto Play, Loop, Enable Keyboard controls

      expected behaviour

      Auto Play : video playing should start automatically
      Loop : video should restart
      Enable Keyboard Controls: when switched off, Video playing should not start/stop with space
      etc.

      experienced behaviour

      The opposite as in the previous section.

      Additional info

      Some of the advanced seetting are not coded to include in the url as a parameter
      Some parameter uses ON/OFF as a value instead of 1/0 in the url.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              lori.liu Lori Liu (Inactive)
              Reporter:
              peter.borkuti Peter Borkuti (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Lori Liu (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 31 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.X EE
                  7.0.X
                  Master