Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-63429

Saved Configuration Templates don't apply when prompted to apply

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Add a portlet to a page: e.g. Asset Publisher
      2. Add an asset through AP
      3. Click Cog > Configuration Templates > Save current configuration
      4. Change the AP instance to Manual asset selection > Save
      5. Refresh the page to see the Asset no longer displays
      6. Click Cog > Configuration Templates > Click ellipsis by the saved configuration > Apply

      Expected result:
      Saved Configuration will apply as directed.

      Actual result:
      Configuration stays on Manual asset selection. See attached gif.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                brian.wulbern Brian Wulbern
                Reporter:
                brian.wulbern Brian Wulbern
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Jason Pince
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 39 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 Beta 8