Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-63983

Published forms are not submitted using SPA

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.0 CE RC1
    • Fix Version/s: 7.0.0 CE RC1
    • Component/s: Forms
    • Labels:
      None

      Description

      To reproduce:

      1. Go to Forms on the Product Menu
      2. Create a Form
      3. Edit the just created form.
      4. Click on the settings option on the top right corner of the screen
      5. Copy the form link
      6. Publish the form
      7. Go to the published form page
      8. Submit the form

      Expected result:
      There should be a loading animation on the top of the page

      Actual result:
      The page reloads and there's no loading animation on the top of the page.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ian.song Ian Song (Inactive)
                Reporter:
                bruno.basto Bruno Basto
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 23 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 CE RC1