Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-64101

6.0 to 7.0 upgrade - User cannot add inline image to blogs entry

    Details

    • Fix Priority:
      4
    • Sprint:
      Bixbite, Calciocelsian

      Description

      I am testing on:
      Tomcat 8.0.32 + MySQL 5.6. Portal 7.0.x GIT ID: 427fb138b6710f7d1ad0417af15eaf8a9557b0d5.

      Steps to reproduce:

      1. Start up portal on 6.0 CE
      2. Add a page and add a Blogs portlet to the page
      3. Add a Blogs entry with a title and some content
      4. Shutdown portal, then execute an upgrade using the upgrade tool
      5. Start up portal on 7.0 CE
      6. Navigate to the Blogs portlet and click to edit the blogs entry
      7. Click to add an inline image via the item selector

      Actual results: User is unable to add any inline images to their blogs content, but the image still shows up in the item selector as uploaded. There are no errors on the console, please see attached image for more details. User is able to add a cover image to a blogs entry though, for some reason.

      Expected results: User should be able to add an inline image to a blogs entry.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 5 weeks ago

                Packages

                Version Package
                7.0.0 CE GA1