Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-64177

IE 11, Edge - assets added in Site administration don't initially display with success message

    Details

    • Fix Priority:
      4
    • Browsers:
      Edge 25, Internet Explorer 11
    • Sprint:
      Calciocelsian

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Add MG portlet to site page
      2. Add a folder

      Alternate Steps

      1. Navigate to Control Panel > Users > Password Policies
      2. Add a new Password Policy > click Save

      Alternate steps 2

      1. Navigate to Content > Documents and Media
      2. Add a Document

      Alternate steps 3

      1. Navigate to Content > Wiki
      2. Add a Wiki
      3. Add a Page to the wiki

      Expected result:
      Asset is added, and success message appears

      Actual result:
      A blank page appears. Refreshing the page triggers the success message to appear and the folder to be added.

      Reproduced on:
      Tomcat 8.0.32 + PostgreSQL 9.3.
      Portal master GIT ID: 021d522b9a379ea9a809b7a4540e43298ea4d1b3
      Browsers: IE11 & Edge 25

        Attachments

        1. addMGfolderwithSPA.mp4
          544 kB
        2. addMGfolderwithSPAdisabled.mp4
          505 kB
        3. pwd_policy_success.gif
          pwd_policy_success.gif
          430 kB
        4. wiki.gif
          wiki.gif
          731 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 29 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.1 CE GA2