Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-64459

Control Menu/Add panel is not displayed correctly at the first Add

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.0 CE GA1
    • Fix Version/s: 7.0.0 CE GA1
    • Component/s: Product Menu
    • Labels:
    • OS:
      Windows 8
    • Browsers:
      Chrome (latest), Internet Explorer 10

      Description

      To reproduce:
      1. create a new site
      2. add a page to the site
      3. navigate to the page
      4. click on + icon on the controlMenu

      Actual:
      side bar is displayed, the first few px-s are not displayed. Pls see attached.
      Note - it happens at the very first Add

      Expected:
      side bar not to be hid

      Tested on df9d5f120af3752e62efa36d1afc5a0c0f64b974

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              brian.wulbern Brian Wulbern
              Reporter:
              maria.kispal Mária Kispál (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 35 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 CE GA1