Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-65276

Weblogic 12.2.1 - Unable to view users in Site Admin

    Details

      Description

      1. Start up portal on Weblogic 12.2.1
      2. Log in as Test Test
      3. Navigate to Control Panel > Users and Organizations

      Expected results: User "Test Test" should appear in Users and Organizations.

      Actual results:

      Users and Organizations doesn't display any users, active or inactive.

      When an administrator creates a user, functionality is still there, so a user is able to log in and do all the actions that are available for any created user to do.

      Refreshing the page, restarting the portal, manually reindexing via Configuration > Server Administration has no effect.

      Please see attached screen capture for more details.

      Reproduced on:
      Weblogic 12c + MySQL 5.6. Portal master GIT ID: 350262585f107fcdf2b3896478a2c6d3e99cb454.

      Issue is specific to Weblogic, as other appservers display users successfully on the UI.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              albert.lee Albert Lee
              Reporter:
              sharon.choi Sharon Choi
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Michael Saechang
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 20 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.1 CE GA2