Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-66253

Site Logo in Product Menu is inconsistent in some situations

    Details

      Description

      1. Go to your site from the product menu
      2. Click on the kebab menu for Public pages, then Configuration
      3. Go to Logo section and upload an image then save changes
      4. Go to Control Panel ->Configuration ->Instance Settings ->Miscellaneous ->Logo, uncheck "Allow site administrators to use their own logo? "
      5. Go to Welcome page and check the logo.

      Expected behaviour: The same logo in the three places (see picture)
      Current behaviour: Part 2 didn't change. Part 2 is different with part1 and part 3.

        Attachments

        1. failed.png
          failed.png
          61 kB
        2. fix.png
          fix.png
          22 kB
        3. reproduce.png
          reproduce.png
          41 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ian.song Ian Song (Inactive)
                Reporter:
                julio.camarero Julio Camarero (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Jason Pince
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  3 years, 20 weeks, 1 day ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.1 CE GA2