Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-67517

Adding a blog entry with inline image on first try will not display any success message

    Details

    • Story Points:
      1
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce

      1. Start a clean bundle
      2. Navigate to blogs
      3. Add new entry
      4. Add inline image in blog content
      5. Publish entry

      Expected result: Success message displays
      Actual result: Blog entry is published successfully but no success message appears.

      Only reproducible on a clean bundle and on the first attempt. Adding another blog post with inline image will display success message

      Reproduced on:
      Tomcat 8.0.32 + MySQL 5.6
      Portal ee-7.0.x GIT ID: 18b22effec43387a307ac6ab94ef1300eb651c5b

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                joyce.wang Joyce Wang
                Reporter:
                patricia.perez Patricia Perez
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Esther Sanz
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  4 years, 6 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.X EE
                  Master